»

25 May 2012

Gambar Nora Danish Selak Seluar Dalam..


JR tak nak komen entri dan gambar di bawah. JR nak tunggu dulu komen tuan empunya tubuh-tubuh seksi tu bahwa gambar ini fitnah belaka, guna teknik photo impose, photoshop dan entah apa-apa photo lagi yang JR tak mahir sangat.

Baca entri di bawah yang JR petik dari http://bestoneoffour.wordpress.com dan buatlah penilaian sendiri betul atau tidaknya:


Hari ini tersebar satu gambar yang sangat mengejutkan bagi Kak Nam dan mungkin anda semua turut terkejut. Menurut sumber, seorang pembaca telah mengirim satu keping gambar melalui email. Khabarnya daripada pengirim itu, gambar itu adalah gelagat seorang pelakon popular bersama teman-temannya dalam sebuah majlis yang diadakan baru-baru ini.
Mungkin kerana terlalu letih menari dan kembung perut dengan minuman keras, pelakon tadi tersungkur berbaring hingga tidak menyedari terselak seluar dalamnya. Maklumlah pakaian pelakon itu malam ketika dia berparti pun bukanlah panjang sangat hingga boleh tersingkap menampakkan seluar dalamnya. 
Lebih mengejutkan lagi, sejak akhir-akhir ini, nasib pelakon ini memang bertimpa-timpa malangnya. Kak Nam rasa mungkin giliran dia pula kali ini. Biasalah adat industri hiburan, kadang-kadang kita di atas dan terselamat, tapi tidak mustahil esok kita terjatuh tersungkur sampai susah nak bangkit semula.

8 comments:

  1. xterkejut dengan gambar2 gini...sebab kalau kita pergi ke Changkat belakang bukit bintang tu,berlambak lagi...

    ReplyDelete
  2. Bila berlakon bukan main mereka tunjuk alim bertudung lingkup, penuh sopan...Tapi itulah realiti artis, skrip penuh ketuhanan tak pernah terbekas dan memberi kesan di hati mereka, mereka hanya seperti anjing sarkas yg cuma berlakon dan bila tiba masanya diberi upah dengan bayaran yg lumayan...

    ReplyDelete
  3. Artis buat mcm tu pon nk jd isu. Biasalah asam garam hidup mereka...Lagi pun tu mgkin gambar lama sebelum dia pergi umrah kot. Skrg mungkin dah bertaubat, bila lepas ni buat silap bertaubat lagi, pintu taubat sentiasa terbuka...

    ReplyDelete
  4. Sokong gan Anoymous...tue gambar lama sebelum pergi umrah....

    ReplyDelete
  5. Erm... huhuh.. Minat dia ni. Maybe dia sedih dgn life dia. Tapi jalan yg dia amik utk release kesedihan dia tu mungkin tak bertempat. Dia ada anak, dia ada mak kenapa dia buat benda2 ni? Harap2 ada la lelaki yg dpt bimbing dia nanti. Sian dia.

    ReplyDelete
  6. pelik betul baca komen yang kata tak pe sebab tu gambar sebelum pi umrah..
    apa kalau pi umrah baru nak kena tutup semua ka??

    patutnya kalau dah janda lagi la kena jaga nama baik..sebab title janda ni senang nak nampak buruk..ini tak..lagi teruk pulak perangai...

    soal lepas umrah nak bertaubat tu....
    ada ke nampak dia mcm dah bertaubat sekarang ni??

    ReplyDelete
  7. dia punya hal la.
    ^.^

    ReplyDelete

Komen la sikit....