»

12 February 2012

Gila...Pertandingan Kemaluan Wanita Tercantik Pun Ada...


Biar betul!! Ini memang kerja orang GILA! 

Dalam banyak-banyak bahagian di tubuh manusia mengapa kemaluan wanita (vagina) pula nak dipertandingkan? Tak ada benda lain lagi ke nak dipertandingkan kepada wanita: rambut tercantik, jari terlentik, bibir termongel atau leher terjinjang untuk dipertandingkan? Mengapa vagina? Tak ada kerja betul mat salih ni!!!


 
Berita dari Portland, Oregon menyebut sebuah kelab di bandar itu telah membuat pertandingan vagina tercantik. Seperti yang tersiar di Fashionista, salah seorang penonton pertandingan tersebut telah menceritakan pengalamannya menghadiri peraduan vagina tercantik itu. Menurut keterangan si-penonton, kelab yang mengadakan pertandingan itu bernama  Rouge Club, Portland.

Pertandingan bernama 2nd Annual Vagina Beauty Pageant itu telah diadakan pada Julai 2011 lalu. Mengikut penonton itu  pertandingan tersebut berlangsung cukup adil kerana juri-jurinya bukan berasal dari penonton.  Enam orang selebriti terkenal di Portland telah dilantik menjadi juri pertandingan memilih vagina tercantik itu. 
 
Setelah para juri duduk di kerusi masing-masing, peserta pertandingan pun muncul. Semua peserta kelihatan menari-nari seperti penari tarian bogel  dengan gerakan mengangkang secara berlebihan. Peserta itu kemudian disenarai pendekkan hanya menjadi tujuh orang saja. Ketujuh orang itu menari-nari lagi dengan gerakan serupa untuk menarik perhatian juri.
 
Akhirnya hanya dua wanita sahaja yang berhasil masuk ke final. Kedua wanita tersebut mengenakan bikini dan kemudian juri memeriksa dengan teliti kawasan intim mereka dengan menggunakan kaca pembesar. Bagaimana ciri-ciri kecantikan vagina diukur tak pula diberitahu...
 
Setelah itu, juri memberikan penilaiannya. Seorang wanita mengenakan bikini berwarna pink terpilih sebagai pemenang. Ia dinobatkan menjadi Miss Beautiful Vagina 2011. 

Semoga idea gila seperti ini tak diimport ke Malaysia...

(Sumber info:  detik.hotthread.net)

5 comments:

  1. Kalo diimport ke malaysia pun mesti senyap je. Kalo expose pun oleh Metro la. Heheh. Metro kan surat kabar porno malaysia.

    ReplyDelete
  2. Tertanya2 camane rupa faraj yg menang tu?
    Agak2nya pompuan yg kodok tembam, tersengih atau yg tersentil menang!!
    Macam2 rupa pun ada!!

    ReplyDelete

Komen la sikit....