»

18 April 2011

Hot..Hot..Foto2 Berahi Dayang Nurfaizah Dalam Pelukan Jejaka Indonesia




Dayang Nurfaizah bukan nama baru dalam industri seni Malaysia. JR memang suka juga dengan beberapa lagu popularnya. Yang JR tak suka tentang penyanyi hitam manis ini ialah penampilan sexynya yang agak keterlaluan, contohnya foto-foto di bawah ni:


Tapi sekarang dah keluar pula foto-foto yang lebih hot dari di atas yang membabitkan Dayang Nurfaizah. Foto hot apa pula dah?

Ia tentang foto-foto hot antara Dayang Nuffaizah yang belum kahwin tu dengan artis Indonesia bernama Marcell. Marcell ini ialah penyanyi yang agak terkenal di Indonesia, antara lagu-lagu popularnya ialah Aku Rindu, Berhenti Berharap, Bukan Lagu Cinta, Candu Asmara, Denganmu, Dirimu, Kapan Lagi dan Tak Kan Terhenti.

Di bawah ni adalah antara foto-foto hot mereka yang berpelukan sakan dalam alunan hangat penuh mesra dan romantis di Hard Rock Cafe. Kononnya ketika adegan mesra ini diambil isteri Marcell pun ada sekitar tempat itu...di toilet...Lihat foto-foto romantis antara dara Malaysia dan laki orang dari Indonesia ni:


dayang nurfaizah
Dayang oooiii...Orang Islam bukan muhrim mana boleh berpelukan macam ni



dayang nurfaizah

dayang nurfaizah
dayang nurfaizah

dayang nurfaizah
dayang nurfaizah


Marcell adalah penyanyi Indonesia beragama Buddha, manakala isterinya Rima Melati pula beragama Islam. Mereka berkahwin di Singapura pada Januari 2009 di mahkamah sivil. Selepas kahwin kononnya mereka masih kekal dalam agama masing-masing  Ini adalah foto keluarga bahagia Marcell dan Rima Melati:


6 comments:

  1. tak perlu rasanya tayang gambar dia bro JR... nanti makin serong pula pemikiran masyarakat kita bila selalu sangat dihidangkan dengan gambar-gambar macam ni...

    ReplyDelete
  2. aadeiiiii, sedih tgk dia cmni...

    ReplyDelete
  3. Pendekar Berkuda: Kdg2 sesuatu isu ditonjolkan bukan krn suka tapi krn sangat3 tak suka. Apapun nasihat Pendekar sangat dihargai...

    ReplyDelete

Tak kan baca ajer..? Komen la sikit....